Referenser

Vad säger våra kunder om 

Nilemarks vattenprocessor

 
"Vi har nu installerat ett duopack i sommarhuset på Österlen. Vattnet är väldigt kalkrikt och smakar inte gott, men efter bara någon dag kände vi skillnad på smaken när vi hade installerat processorerna. Vattnet smakar sötare och är nu riktigt gott. Vi monterade en WP200 på det ingående vattnet och en WP100 på kökskranen. Skall bli riktigt spännande nästa gång vi kommer ner till Österlen. 

//Jonas Hultén, Stockholm/Rörum


Vårt företag sitter i en nybyggd fastighet i Mölndal. Trots att vi har kommunalt vatten så har vi inte kunnat dricka det, då smaken har varit hemsk. Vi installerade en Nilemarks WP100 på kökskranen och idag en månad senare dricker vi gladeligen vårt kranvatten. helt otroligt!

//Gänget på Limitato AB, Göteborg


"Jag bor i en fastighet med egen brunn. Redan när jag flyttade in i huset fanns ett Göingefilter installerat, trots detta smakade vattnet mycket järn, innehöll klor och rostfärgade avlagringar förekom i både kök och badrum. Sedan jag började använda Nilemarks vattenprocessor upplever jag stor skillnad från tidigare.Vattnet har blivit klarare, inga synliga missfärgningar varken i diskho/tvättställ, toa eller dusch längre. vattnet är fullt drickbart direkt från kranen och dessutom riktigt gott.Detta gör att jag verkligen kan rekommendera Nilemarks vattenprocessor till alla som har problem med sitt vatten. Stor skillnad märks direkt. Eva Brolin Andersson, Kristianstad"

//Eva Brolin Andersson, Kristianstad


 ""Vi har aldrig tidigare kunnat dricka vatten från vår vattenbrunn i sommarstugan. Det har både luktat illa och haft en motbjudande brunaktig färg. Sedan vi satte en VWP200 prossesor på vattenledningen, för ca tre veckor sedan, har vattnet blivit genomskinlig, utan dålig lukt och drickbar, vilket är fantastisk. Jag kan verkligen rekomendera denna produkt till alla som har problem med sitt vatten" 

//Daniel Martinez, Eskilstuna


Vi bor i hus på Särö utanför Göteborg. Det är väl egentligen inget fel på vårt dricksvatten, det smakar gott. Fick höra talas om Nilemarks processorn och tyckte att det lät spännande. Eftersom jag arbetar som frisör har jag ständigt torrsprickor på händerna. Vi installerade en WP200 på det ingående vattnet i huset och först märkte vi väl ingen större skillnad på vattnet, men efter 4-5 veckor började jag märka att mina händer och även mitt hår var betydligt mjukare än vad det normalt brukar vara. Idag 3 månader senare har jag absolut inga torrsprickor längre och jag använder i princip inget balsam efter hårtvätt. 

//Jessica Olander, Särö ""Vi har alltid haft väldiga problem med kalk och det har vi löst genom att använda ett saltfilter. Detta fungerar bra men innebär en fasligt massa extrajobb. När jag först kom i kontakt med Nilemarks var jag väldigt skeptisk till produkten. Jag trodde verkligen inte att den skulle fungera, utan att det helt enkelt var "hokus pokus" Nu efter att ha använt den i cirka ett år och verkligen testat processorn genom att växelvis använda saltfiltret och Nilemarksprocessorn måste jag erkänna att den fungerar. Det är helt otroligt, men den fungerar precis lika bra som saltfiltret, men utan en massa jobb, Den bara sitter där och arbetar. Jag kan verkligen rekommendera produkten till alla som har kalkproblem. Ett lättare sätt att bli av med kalk finns inte.

//En väldigt nöjd grisuppfödare, Kristianstad